Okay, jeg indrømmer det gerne. Jeg er en TIM TAM SUCKER!

Det betyder, at jeg er helt vildt med de australske kiks (chokolade med chokolade – det kan ikke gå galt!), som hedder Tim Tams.

Man spiser dem ved, at man bider hul i det ene hjørne og i det diagonalt modsatte hjørne. Derefter sætter man det ene (manglende) hjørne ned i kaffen og suger kaffen op gennem kiksen. Det hedder “Tim Tam suck” eller “Tim Tam Slam”.

Ja ja, jeg ved det godt. Det lyder ulækkert. Og det er det faktisk også. Men det er jo hele pointen: Smagen af chokolade / kaffe kombineret med den smeltede kiks, som løber ned af hånden, – jeg siger det bare: HIMMELSK!

Her: http://www.youtube.com/watch?v=BHzMfZ1FaqA kan du se Natalie Imbruglia vise Graham Norton hvordan man gør.

Og her kan du se Jennifer Lowe Hewit vise det. http://www.youtube.com/watch?v=NplQNaU1SyM

Natalie Imbruglia bruger te, Jennifer Lowe Hewit bruger kaffe, men bider kiksen forkert (argh, amatører!), men de kalder det begge for “orgasmic”!

Jeg behøver vist ikke sige mere… Vil nogen venligst få de her kiks indført i Danmark, ASAP?